Det siger andre

Overraskende god effekt

M.J.
Overraskende god effekt og kærlig imødekommende facilitator
Lennie har været super sød og hjælpsom i min eksamensperiode.
Lennie lavede en fantastisk og fortryllende hypnose, der gav min underbevidsthed redskaber og tro på, at jeg nok skulle klare mig igennem eksamen.

Jeg endte med at opleve over halvering af mine stres-symptomer samt at gennemføre en svær eksamen med flot resultat.

Her på den anden side synes jeg faktisk også, at jeg oplever en del større selvtillid i min hverdag.
Jeg har sovet så godt gennem næsten hele eksamensperioden, hvor jeg ellers normalt har svært ved at sove og sover ganske lidt.

Jeg oplever Lennie som hjertevarm, nærværende, menneskelig, nede på jorden og super forstående.

Top professionel og empatisk

J.N.
Lennie er meget dygtig og kompetent til det hun laver. Hun har hjulpet mig af med en rigtig dårlig vane på blot en enkelt hypnosesession.

C. M.
Jeg mener man er heldig at få Lennie som hypnotisør. Hun er grundig, forstående og vis. Derudover er hun enormt engageret.

I.H.
Lennie er top professionel, har en vidunderlig stemme, er meget empatisk og følelsesmæssigt meget intelligent og vidende. Meget tillidsvækkende og varm som person.

T.T.
Meget tillidsvækkende i kraft af evne til at analysere og finde frem til aktuelle problemstillinger. Har et behagelig nærvær, lytter aktivt og finder hurtigt hen til kernen i hvad jeg prøver at sige, oplevede en god spejling, empati og forståelse i vores samtale. Behagelig og tillidsvækkende stemme. Oplevede en åbenhed som er vigtig for at kunne være sårbar.

Ro, mod på livet og bedre livskvalitet

T.T.
Jeg har mærket mere mod på livet og optimisme i hverdagen, nemmere ved at vågne om morgenen og har mærket en lethed dvs færre angstfyldte tanker og bekymringer.

P.N.
Det har betydet en stor forbedring af min livskvalitet og en ro i kroppen, fordi jeg har fået troen på, at jeg er god nok, som jeg er. Mit selvværd og min lykkefølelse er vokset betragteligt.
Tak, Lennie Johannsen 🙏 Dine kloge råd og teknikker virker 👍😀🤗

Det siger andre

Hør om Irenes oplevelse med Hypno Coaching