Fjern stress og bekymringer hos dine ansatte, elever eller kursister

- Og få en arbejdsplads med trivsel og ro

Det kan ses på bundlinjen, når medarbejderne trives

Der er skrevet mange artikler og rapporter om, hvordan medarbejdertrivsel kan ses på bundlinjen i en virksomheds regnskab. Uanset hvad er der ingen tvivl om, at mennesker, der trives ofte kan opnå bedre resultater end mennesker, der ikke trives, men i særdeleshed også i højere grad kan være med til at skabe en positiv kultur på arbejdspladsen eller uddannelsesinstitutionen.

Og der er mange måder at skabe trivsel på. 
Jeg tilbyder en af dem - nemlig  at være ekstern Hypno Coach for jeres virksomhed og tilbyde individuelle og gruppesessioner i Hypno Coaching.


Hvad er Hypno Coaching?
Hypno Coaching er en coachende samtale samt en guidning ind i en utrolig behagelig og dyb, hypnotisk afslapning, hvor den enkelte kan koble helt fra og få et frirum og en pause fra hverdagens stress og ofte hektiske tempo. 

En Hypno Coaching-session tager udgangspunkt i dem eller det menneske, jeg arbejder med og indledes med en afklarende og coachende samtale. Her får den enkelte min uforbeholdne opmærksomhed og mulighed for at dele sine udfordringer i en anerkendende dialog.  Min coaching er opmuntrende og forandringsorienteret og kan medvirke til, at hverdagen og forskellige problematikker bliver mere overskuelige og kan anskues og håndteres konstruktivt.

Efter den indledende coachende samtale, guides den enkelte ind i en meget behagelig og afslappende hypnose - en perfekt tilstand til at skabe forandringer.
Fra denne tilstand kan vi nemlig arbejde med at skabe nye tanker, følelser og handlemønstre.

En session eller et forløb er et samarbejde mellem mig som coach og den/de coachede. Derfor fordrer det en villighed og et engagement i processen at opnå gode resultater.

Skal vi samarbejde?
Skal vi sammen skabe øget trivsel i din virksomhed eller på din arbejdsplads eller institution? Kontakt mig  uforpligtende på
tlf 53270587 eller  via mail lennie@diederich.dk og lad os få en snak om mulighederne.


Det er også muligt at booke en afklarende samtale her.