Personlig Hypnoselydfil

En hypnnoselydfil er en investering i dig selv. En pause fra hverdagen, hvor du får lov at fokusere på dig selv og det liv, du ønsker at skabe. En uforstyrret stund, som giver dig et afbræk fra hverdagen med en dyb, behagelig afslapning. Samtidig opbygges dit velvære og din livskraft indefra, så du stille og umærkeligt bliver i stand til at skabe de ændringer i dit liv, der bringer dig nærmere dine mål. 

Når du beslutter dig for at skabe et nyt liv, så beslut dig også for - insister på - at have et bestemt tidspunkt hver dag, til dig selv alene. Lad dette være en del af dit nye liv.

En personlig hypnoselydfil er en lydfil, jeg laver til dig på baggrund af en samtale med dig eller efter en hypnoseterapisession, hvor den kan tilkøbes. Ligesom til en hypnoseterapisession taler vi om, hvad du gerne vil opnå, og hvad der skal til, for at du kan nå dertil.

Jeg indtaler derefter din personligh lydfil, som du får tilsendt på mail. 


Jeg anbefaler, at du lytter til den 1-2 gange dagligt i et par uger. Derefter lytter du blot til den, hvis du føler, du trænger til at komme tilbage på sporet.


Ro NU!

I en tid, hvor der stilles store krav til, hvad vi skal nå, hvad vi skal vide, og hvad vi skal forholde os til - en hverdag, hvor vi dagligt bombarderes med informationer om konflikter, krig, politik, kriser, bekymring, frygt og utilfredshed, og hvor vi samtidig måske skal forsøge at være noget for vores børn, vores partnere, vores familie , vores arbejdspladser og vores venner, så kan det hele godt blive lidt overvældende.

Jeg har lavet denne afslapnings-lydfil, som du kan lytte til, når du bare trænger til RO.
Når du har brug for en alenestund og et afbræk fra den hektiske hverdag.

Hent den nu. Den koster kun din e-mail.

Få Ro NU!