Slip eksamensangst

Det er normalt at være nervøs, men ødelæggende at være angst
Book Slip eksamensangst-forløb

Slip eksamensangst og få ro på krop og tanker

Mens det er helt almindeligt at være nervøs, når man skal til eksamen, kan det være direkte ødelæggende for præstationen, hvis nervøsiteten er blevet til angst.
Lidt nervøsitet er godt og kan gøre, at du klarer dig bedre, for den adrenalin kroppen udskiller, er med til at gøre dig årvågen og klar til at udføre opgaven.

Men er du ramt af angst, kan det have den direkte modsatte effekt. Angst kan få din hjerne til at lukke fuldstændig ned og gøre det umuligt både at fokusere og at huske noget som helst.Hypno Coaching kan dæmpe eller helt fjerne angst

Forløbet Slip eksamensangst er et online Hypno Coaching-forløb, der hjælper dig ud af din eksamensangst.
Du kan vælge forløbet alene eller dele det med andre - Max 4 deltagere i en gruppe.

Der er 3 sessioner i forløbet, der er en blanding af coaching og hypnose. Til den første session taler vi om, hvordan du har det, hvordan du tænker og om, hvilke symptomer, du oplever.
Derefter guider jeg dig til en tilstand af dyb afslapning - hypnose - hvor jeg kan tale direkte til din underbevidsthed. Det er nemlig din underbevidsthed, der styrer dine reaktioner, uanset hvad du forsøger at fortælle dig selv med din fornuft. Men når din underbevidsthed støtter op om mere hensigtmæssige reaktioner, vil du opleve, at angsten slipper sit tag i dig, og du får kontrollen tilbage.

I de efterfølgende 2 sessioner fortsætter vi arbejdet med udgangspunkt i, hvor du nu er.

I forløbet guider jeg din krop og dit sind til at reagere anderledes, end nu. Du lærer også  teknikker til, hvordan du umiddelbart kan berolige dig selv, hvis du mærker angstsymptomer. Jeg giver dig forskellige metoder til at slippe angsten, ligesom du lærer at tage kontrollen over dine reaktioner.
Derudover får du  også en personlig hypnoselydfil, som du kan lytte til imellem sessionerne. Jo mere du bruger den, jo lettere vil det være at slappe af, fordi du dermed bliver ved med at træne krop og sind til at geare ned og slappe af.Dette får du i forløbet Slip eksamensangst:

3 Online Hypno Coaching sessioner med coaching og hypnose samt teknikker og metoder til at slippe angst (normalpris kr. 3900,-)

1 personlig hypnoselydfil baseret på din unikke situation og personlige mål  (normalpris kr. 300,-)

Normalpris ialt kr. 4200,-


Din pris kun kr. 2500,-/625,-pr. pers. v/ 4 pers.Sådan gør du

For at booke forløbet Slip eksamensangst og spare kr. 1700,- i forhold til normalprisen skal du købe klippekortet af samme navn.
Du finder de forskellige klippekort ved at klikke på menuen øverst til højre på bookingsiden https://hypnocoaching.planway.com og vælge Sessioner (på mobil) og dernæst Køb Klippekort.

Når du har betalt vil klippekortet blive sendt til din emailadresse.

Dernæst kan du booke 1 stk 1. gang Hypno Coaching Session til vores første møde. Der er afsat op til 2 timer til denne session.

Når du booker de 2 andre sessioner, der hver varer ca. 1 time, skal du vælge Hypno Coaching følgende sessioner.
Husk at angive nummeret på dit klippekort til alle 3 bestillinger.

Vil du gerne tale med mig, inden du bestiller, eller bare høre nærmere, så book en afklarende samtale på bookingsiden under Samtale. Så ringer jeg dig op, og du kan  mærke efter, om du har lyst til at prøve Hypno Coaching.

Mød Lennie - Din Hypno Coach

Slip angsten og få ro på til eksamen

Uddrag af Marie Josefines oplevelse med Hypno Coaching

Overraskende god effekt og kærlig imødekommende facilitator
Lennie har været super sød og hjælpsom i min eksamensperiode.

Jeg oplever hvad kan minde om eksamensangst.  Lennie lavede en fantastisk og fortryllende hypnose, der gav min underbevidsthed  redskaber og tro på, at jeg nok skulle klare mig igennem eksamen.

Jeg endte med at opleve over halvering af mine stres-symptomer samt at gennemføre en svær eksamen med flot resultat.

Her på den anden side synes jeg faktisk også, at jeg oplever en del større selvtillid i min hverdag.

Hypnosen og lydfilen var strikket sammen alt efter det vi havde talt om. Jeg lyttede ofte til Lennies stemme inden jeg skulle sove og vil takke hende for, at jeg har sovet så godt gennem næsten hele eksamensperioden, hvor jeg ellers normalt har svært ved at sove og sover ganske lidt.

Jeg oplever Lennie som hjertevarm, nærværende, menneskelig, nede på jorden og super forstående. Derudover synes jeg også, at hun er dygtig til hendes arbejde.

Jeg vil i hvert fald ikke tøve med at spørge Lennie om hjælp, hvis jeg i fremtiden møder lignende udfordringer.